TheGoldenAura

… entrevista de emprego.

Thursday, August 25th, 2005

fuji
Desde o princípio a subir na empresa :)

“Una vintena de joves japonesos s’han aventurat a escalar el volcà Fuji, de 3.776 metres d’altura, per un motiu ben concret: accedir a un lloc de treball. La idea ha sortit d’una important empresa nipona de negocis per internet. Per assegurar-se que els seus nous empleats seran capaços d’escalar els cims del món empresarial els han citat ni més ni menys que al capdamunt de la muntanya més alta del Japó…
Malgrat que, en un primer moment, l’empresa va rebre un centenar de sol·licituds, només una vintena de persones s’han atrevit amb el repte. “He volgut venir per veure per mi mateix quin tipus d’empresa era i què l’ha moguda a portar a terme una idea tan interessant”, explicava un dels candidats.” – www.telenoticies.com

mais…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.