TheGoldenAura

decreixement.net

Friday, March 9th, 2007

Uma rede de objectores de crescimento…

“La crisi energètica i ecològica de la nostra civilització implica una transformació inevitable del model productiu, de mobilitat, de consum, en fi, de vida. En aquesta cruïlla històrica, podem reprendre el comandament de les nostres vides, arrabassant-lo als qui han fet de l’existència un negoci exponencial, o tornar a confiar en les inquietants receptes dels déus del mercat, la tecnologia, l’espectacle i la mà dura.” – decreixement.net

A decreixement.net começa a formar uma rede de objectores de crescimento, realizando em Barcelona de 7 a 11 de Março, todo um conjunto de actividades com workshops e conferências.

O programa completo pode ser visto aqui.

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.